منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان

ترامپ درباره ایران: روز‌های جالبی در پیش است

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در پی اعلام ارسال نامه به رهبر معظم انقلاب، بار دیگر روز جمعه به وقت محلی درباره ایران گفت: روز‌های جالبی در پیش خواهد بود، این تنها چیزی است که می‌توانم به شما بگویم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 07
کد خبر: ۲۷۲۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در اتاق بیضی (دفتر رئیس جمهوری آمریکا) در کاخ سفید گفت: ما به آخرین مرحله با ایران رسیده‌ایم. زمان جالبی خواهد بود و ما خواهیم دید که چه اتفاقی می‌افتد.

ترامپ تصریح کرد:"ما به لحظات پایانی رسیده‌ایم. ما در لحظات پایانی هستیم ما نمی‌توانیم به آنها اجازه دهیم سلاح هسته‌ای داشته باشند.»

پیش از این ترامپ در گفت‌و‌گو با شبکه بیزنیس فاکس نیوز گفت که نامه‌ای به ایران ارسال کرده و خواسته است با مذاکرات هسته‌ای موافقت کند. جمهوری اسلامی ایران می‌گوید تا زمانی که استراتژی «فشار حداکثری» ترامپ در مورد تحریم‌ها به پایان نرسد، وارد گفت‌و‌گو نمی‌شود.

ترامپ افزود: «این زمان جالبی در تاریخ جهان است، اما ما با ایران در شرایطی داریم که قرار است خیلی زود اتفاقی رخ دهد. امیدواریم که بتوانیم یک توافق صلح داشته باشیم. من از روی قدرت یا ضعف صحبت نمی‌کنم. من فقط می‌گویم ترجیح می‌دهم یک توافق صلح را به جای دیگری ببینم. اما دیگری مشکل را حل خواهد کرد.

ترامپ در مورد کلمه "دیگری" توضیحی نداد.

رئیس جمهوری آمریکا طی مصاحبه‌ای با فاکس بیزینس اعلام کرد که نامه‌ای به رهبرعالی ایران ارسال کرده و درخواست مذاکره داده است.

تارنمای آکسیوس در این زمینه نوشت: ترامپ می‌گوید نامه‌ای به رهبر ایران ارسال و در آن توافق هسته‌ای را پیشنهاد کرده است.

این رسانه آمریکایی افزود: دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا گفت روز چهارشنبه نامه‌ای به آیت الله علی خامنه‌ای رهبر عالی ایران ارسال و تاکید کرده است که می‌خواهد بر سر برنامه هسته‌ای این کشور به توافق برسد.

آکسیوس ادامه داد: نامه ترامپ به مقام معظم رهبری، که رئیس‌جمهوری آمریکا در مصاحبه با ماریا بارتیرومو از فاکس بیزینس آن را فاش کرد، اولین تعامل مهم بین آمریکا و ایران از زمان آغاز به کار دولت جدید است.

ترامپ در این مصاحبه بار دیگر با بیان این ادعا که می‌خواهد درباره توافق هسته‌ای جدید با ایران مذاکره کند، مدعی شد: «باید کاری انجام شود، زیرا ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد».

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز جمعه به وقت محلی در پاسخ به سوال رسانه‌ها مبنی بر نامه ادعایی رئیس‌جمهوری آمریکا تصریح کرد: تاکنون چنین نامه‌ای دریافت نکرده‌ایم./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار